Slett profil

Du kan slette profilen din ved å gå inn i innstillinger og trykke på den røde teksten "OK, slett kontoen min nå" i bunnen av siden. 

NB! Hvis du sletter profilen din, slettes GoMore-historikken din.

Behøver du mer hjelp? Kontakt oss Kontakt oss