Betaling av drivstoff

Skulle bilen leveres tilbake med mindre drivstoff enn ved henting skal dette registreres i leiekontrakten via appen.

Der skal leietakere og bileiere komme overens om kostnad for betaling av drivstoffet som mangler. Når dette er angitt i leiekontrakten via appen trekkes det fra det betalingskortet som var registrert ved bookingen av bilen. Leietakere vil få informasjon om betaling og fradrag via sms og mail, der beløpet som trekkes blir opplyst. Beløpes trekkes siden sammen med betalingen for bookingen, 24 timer etter leieforholdet avsluttes.