Inkludert kilometerantall i leieperioden og betaling for ekstra kilometer

Når du leier bil på GoMore inngår det i utgangspunkt 150km/døgn. Leier du bil i en lengre periode får du en rabatt som i tillegg justerer antall km. Antall inkluderte km fremgår i din bookingbekreftelse.

Ønsker du å kjøre lenger enn de km som er inkludert i prisen, anbefaler vi deg å legge det til sammen med innsendelsen av leieforespørselen. Prisen per ekstra km, er da 1,50kr/km og og regnes i tabellen nedenfor.

Har du ikke kjøpt ekstra km men kjører lenger enn det som er inkludert, har eieren rett til betaling på 2,50kr per km. Det er bileiers og leietakers ansvar å alltid registrere antall km ved henting og levering av bilen. Dette gjøres i leiekontrakten

Registreres km ved henting og avlevering i leiekontrakten via vår app, regner systemet automatisk ut hvor mye ekstra leietakeren skal betale om bilen er kjørt lengre enn det som var inkludert. Dette trekkes siden fra det betalingskortet som var registrert ved bookingen av bilen. Leietakeren får informasjon om automatisk trekk for ekstra km, både på sms og mail, der antall ekstra km blir opplyst. Beløpes trekkes siden sammen med betalingen for bookingen, 24 timer etter leieforholdet avsluttes.

Kilometer Pris
50 km 75