Hjelp til over- og tilbakelevering av bil: Nøkkelvenn

Utleiere på GoMore kan engasjere en venn til både å overlevere nøkler og å ta imot bilen etter avsluttet leie. Denne personen blir din såkalte "nøkkelvenn". Det er bare et par ting en skal huske på:

1) Nøkkelvennen din har samme ansvar som utleieren. Det betyr i korte trekk at denne personen skal ved overlevering av bil:

- informere om bilens stand og gjennomgå bilen sammen med leietaker
- sjekke førerkortet til leietaker, notere kjørte kilometer & drivstoffnivå samt å signere leiekontrakten (papir eller app) 
- avtale tilbakelevering

2) Ved tilbakelevering:

- møte leietaker og ta imot bilen
- sjekke bilens tilstand sammen med leietaker og notere kilometerstand & drivstoffnivå samt å signere leiekontrakten (pair eller app)

Vi anbefaler at det foreligger en avtale mellom deg og nøkkelvennen din. Denne bør inneholde en beskrivelse av ansvarsområdene nevnt ovenfor, og at det i siste ende er bileierens ansvar at overlevering og tilbakelevering går riktig for seg. I tillegg er det viktig at leietaker blir informert om og er inneforstått med at det er nøkkelvennen din som koordinerer overlevering og tilbakelevering av bilen, og at leietaker får kontaktinformasjonen til vedkommende.

Les mer om GoMore's regler for privat bilutleie her.

Behøver du mer hjelp? Kontakt oss Kontakt oss