Kvikkbooking

Hvordan fungerer kvikkbooking?

Bileiere kan aktivere kvikkbooking for bilutleie. Det betyr at en leietaker's booking forespørsel vil bli automatisk akseptert om det er en match mellom leietaker's booking-periode og bilens tilgjengelighet (etter tider eier har satt i kalender), overleverings-tider og minimum leieperiode. 

Hvem kan kvikkbooke bilen min?

Leietakere som er verifisert til leie kan kvikkbooke en bil. Alle andre leietakere må forespørre bilen og bli manuelt godkjent av utleier.

Kan jeg velge når bilen kan kvikkbookes?

Ja, bileier kan sette tidene bilen kan kvikkbookes. Leietakere kan kun forespørre bilen når du er hjemme og kan overlevere bilen. 

Hva om jeg har glemt når jeg har tillatt kvikkbooking?

Du vil få en påminnelse og leietakere kan aldri kvikkbooke bilen med mindre boookingvarsel en du selv angitt. 

Hvordan blir biler med kvikkbooking fremmet i søkemotoren?

Biler med kvikkbooking får en boost i søkeresultatene og det vil også være et kvikkbooking-filter i søket. Små lynnedslag-ikoner i søk og på leieannonsen vil også indikere at bilen er tilgjengelig for kvikkbooking. 

Hva skjer om bileier kansellerer en kvikkbooking? 

Bileier kan fremdeles kansellere en kvikkbooking uten finansiell straff. Derimot, om bileier kansellerer 3 kvikkbookinger innen de siste 6 måneder vil vi automatisk deaktivere kvikkbooking på deres konto. De vil motta en email med beskjed om en slik endring. Bileiere vil ikke ha mulighet til å aktivere kvikkbooking igjen uten tillatelse fra GoMore. Om de ikke kontakter GoMore vil de aldri kunne reaktivere kvikkbooking. 

Vil bilen alltid være tilgjengelig for kvikkbooking? 

Nei. Selv om en bileier har aktivert kvikkbooking er det fremdeles unntak der biler vil bli booket på vanlig måte med forespørsel til bileier.

- Om booking-perioden starter om mindre enn 12 timer. 

- Om booking-perioden starter om mer enn 30 dager. 

Behøver du mer hjelp? Kontakt oss Kontakt oss